هرقدر صنعت حمل و نقل وسیع است به همان مقدار مجموعه های کوچک و متوسط و بزرگ در آن فراوان هستند و پیروزی ها و شکست های بسیاری در این صنعت مانند دیگر اصناف وجود داشته است.مجموعه هایی که از 2 نفر تشکیل شده اند و تا بیشتر از 500 نفر هم گسترش یافته اند.متصدیان باربری که گاه خود به همراه یک برادر ، فامیل یا دوست غرفه ای را در یک باربری به صورت کرایه ، کمیسیونی یا درصدی اداره می کنند تا چند نفر که با هم شرکتی را راه اندازی کرده اند و با تعدادی راننده جمع کوچکی – شاید 20 نفره – را راه انداخته اند یا مجموعه های بزرگ که دارای انبارهای ملکی بوده و با استخدام متصدی و انبار دار و کارگر گاهی مجموعه ای ند صد نفری را تشکیل داده اند.
کسب و کار البته همیشه روی خوش به بنیان گذاران خود نشان نمی دهد و اگر بی طرفانه مطرح کنیم باید گفت متاسفانه تعداد کسب و کارهایی که با شکست موجه می شوند همیشه بیشتر از آنهایی هستند که طعم شیرین پیروزی را می چشند.دلایل شکست یا پیروزی هرچه که باشد در انتهای داستان یا حسرت به جان جمعی می اندازد که زمان و سرمایه های ریالی خود را از دست داده اند یا برعکس باعث می شوند تا بانیان کسب و کار محکم تر بر زمین قدم گذارند و از درآمد خوب و دائمی خود حظ و بهره ببرند.

آنچه که لازم است ، اما ، دانستن دلایل این شکست ها و پیروزی هاست.اگر از میان عوامل شکست یا پیروزی قاعده شانس را فاکتور بگیریم مابقی حساب دودوتا چهارتا است که تعارف با هیچ کس ندارند در صورت بکارگیری صحیح آنها احتمال پیروزی حتما افزایش خواهد یافت.
به نظر ما هیچ فرمولی برای دانستن این قواعد و روشها بهتر و موثرتر از شنیدن اسرار شکست و پیروزی از زبان افراد آن نیست.بدون شک اگر داستان شروع یک کسب و کار موفق را از زبان صاحب آن بشنویم و گوش بسپاریم به فراز و فرودهایی که او پست سر گذارده و تلخ و شیرینی ها که چشیده بهتر خواهیم توانست راه موفقیت را طی کنیم.
ما در بارنا شرایطی را فراهم کرده ایم که این داستانها از زبان صاحبان آنها بازگو شود. هریک از مخاطبان که مایل باد داستان موفقیت ( یا حتی شکست ) خود را برای بقیه بازگو کند می تواند از طریق این لینک خواسته خود را به ما اعلام کند تا ما داستان او را در قالب یک گزارش به همراه عکس و فیلم تهیه کرده و در معرض دید سایرین گذاریم.این کار هزینه ای برای مخاطبان نخواهد داشت.